Blogger Template by Blogcrowds

Reclame


Pentru ca tocmai citeam un articol pe un blog despre frustrarile unui tip satul de reclamele televizate, si ofticandu-ma putin din cauza celor scrise, m-am gandit sa vin si eu cu un post in care sa sutin exact contrariul..adica dragilor..eu iubesc reclamele...cu cat mai multe cu atat mai bine.. si nu , nu sunt dezaxata..sau cine stie?!?!..ideea e ca eu nu le percep ca fiind nocive si cu atat mai putin inutile..Nu e nimeni dar absolut nimeni obligat sa le priveasca..adik nu-ti plac..muti canalul...dai de reclame si pe celelalte canale? Mergi sa bei un pahar cu apa, mai faci o vizita pe la baie, mai pui la loc vreun lucrusor :d..In plus de asta nu e nimeni obligat sau fortat sa creada in mesajele reclamelor fara sa faca o cercetare in prealabil..Acum de exemplu imi vin in minte reclamele de la Milka cu marmotele...ar fi absurd sa credem ca acele creaturi dragalase chiar invelesc ciocolata in staniol(sau in fine o inveleau ca acum nu mai are staniol)...ori la fel de absurd e sa credem ca intr-un moment de impas te apuci sa suni la sprite si sa canti "sunt singurel...bing bang".. dar au si reclamele astea farmecul lor...de ce sa nu o recunoastem?! si nu fac altceva decat sa prezinte niste informatii cu baza reala intr-un mod atractiv...ca in unele cazuri baza asta reala e exagerata...sau modul de prezentare nu e tocmai unul atractiv...asta e o alta poveste...dar de aici pana la a cataloga toate reclamele ca fiind "poluare vizuala si fonica" si "pierdere de timp si bani"..e un drum destul de lung as spune eu...e o arta si asta pana la urma..a crea spoturi publicitare de succes care sa prinda la public..nu e la indemana oricui..asa ca hai sa dam Cezarului ce-i a Cezarului...si sa ne delectam cu unele din "capodoperele" mele preferate..pe care le-as revedea oricand...Am sa va arat deci cateva reclame simpatice, premiate, nepremiate,mai noi mai vechi intr-o ordine aleatoare..

3 Comments:

  1. Korodilu said...
    eu nu mias putea imagina o viata fara reclame..nu deageaba am asteptat atat sa ma duc la ndp..aa..si sa iti "critic" reclamele puse...
    1.cea de la zaraza..geniala
    2.aia cu porcu cred k o facut victime printre fanii mtv...
    3.martin e baza..
    4.de piesa de pe fundalul de la reclama de la romtelecom e geniala...super faina...
    5.apai aia cu zazoo...cred k cea mai interzisa reclama..
    ...oricum ideea i k ii fainutz postu....
    The Fat One said...
    Nu tin sa te contrazic da' unele reclame is chiar penibile...gen alea supra-americanizate, (ex: cosmote cu emo aia)...
    Aia de la zaraza ii geniala, ca si alea de la unirea, seria dorel, mtv cu taranu si magaru. In general astea ce prezinta ceva specific romanesc.
    Buna ideea pentru post.
    Anonim said...
    Un mix reusit de reclame. :)
    Le-am vazut pe toate, si mie personal mi-au placut.
    Cea funny si macabra.., e mortala :))

Post a Comment



Postare mai nouă Pagina de pornire