Blogger Template by Blogcrowds

Simply me.......


Wow... o noua introducere .. pai sa vedem cum sta treaba.. azi 23 ianuarie 2009 ma vad nevoita sa povestesc o intamplare mai mult sau mai putin hazlie..prin care sa justific"disparitia" postarilor mai vechi si prin ce minune au supravietuit doar doua dintre ele..
Lucrurile s-au petrecut in felul urmator: ieri seara ma amuzam copios pe seama unui biet prieten care din neatentie isi stersese un vast profil pe hi5... Stiti si voi ce inseamna asta.. o reala tragedie.. pentru ca daca nu esti pe hi5 nu existi.. toti trebuie sa stie ce-ai mai facut in ultima vreme.. pe unde ai umblat cu cine.. cu ce, daca esti single, sau te-ai cuplat intre timp.. chestii dintr-astea esentiale pentru noi muritorii de rand.. Drept urmare mi s-a parut un bun motiv de a rade si de a-mi spune in sinea mea " aiurit mai e si X, cum sa faci asa ceva?!?!" Bun.. dupa portia zdravana de amuzament ma apuca cheful..nu, nu de invatat stati linistiti, ma apuca chefu de etichetat postari.. nu mai puteam suporta ideea ca nu am nici o eticheta.. si din exces de zel pun doua etichete si uite asa seniorita aiurita adica EU ,pentru necunoscatori, vrand sa stearga o eticheta shterge 90% din postari..Nu are rost sa spun cat m-a enervat faptul... dar noroc cu prietenii adevarati care m-au "sustinut" razand si ei la randul lor de isprava mea.. Si uite asa nu am ce face decat sa sper ca inspiratia va lovi din nou candva si ca nu in viitorul foarte indepartat am sa reusesc sa mai scriu unele chestii pe aici. Ce veti gasi? "o salata" ca sa nu zic "ghiveci" ca si pana acum.. cu de toate..putin din fiecare.. din fiecare lucrusor ce ma reprezinta...
Deci un nou inceput... asa ca puteti sa-mi mai urati o data "bun venit"...=))=)) Pupici !!!!

8 Comments:

  1. Călin J. said...
    :) cam aiurea, inteleg sentimentul...si eu era sa patesc cam la fel, tot cu etichetele. asta si din cauza blogspot-ului care nu ii tocmai prietenos in meniu..mai ales la inceput pana te obisnuiesti. acuma asta este...tot asta pierdere sa fie. iti urez inca o data Bine ai venit (: ! si spor la scris !
    Anonim said...
    Am fost eu autoironica in ce am scris mai sus..dar ieri noapte numai eu stiu ce calduri m-au apucat de nervi:)):)) Ms de intelegere oricum..:)):))
    Anonim said...
    =)))) "dar noroc cu prietenii adevarati care m-au "sustinut" razand si ei la randul lor de isprava mea" .. cum sa nu razi :)), cand auzi asha ceva :)) .. daca razi de altu, vezi ce patesti?:)) .. si ai uitat sa mentionezi si faptul ca, pe langa ca ai ras de adi ca si-o sters contul de pe hi5, altuia,adica mie, in aceeasi seara, i-ai dorit din tot sufletul sa aiba o restanta :))).. ce-i drept, iti multumesc macar ca mi-ai dorit o restanta usoara :d.. dapoi tu raluca.. chiar asha din tot sufletul, chiar cu atata ardoare ?:)) ..
    ps: cine mai vrea sa-si stearga 90% din blog, sa apeleze la raluca :))) .. va va oferi un serviciu de cea mai buna calitate :))))
    Anonim said...
    Pai dupa cum iti spuneam asa sunt eu mai sufletista..de aia ti-am urat din suflet:)) cat despre gluma de la sf chiar ca nu o vad..=))=))
    Anonim said...
    sarumana. :))
    folositi wordpress.com ca e mult mai prietenos cu utilizatorul :P
    Anonim said...
    ps.: si stai relax ca se intampla si la case mari ce ai patit u.
    Exemplu cel mai concret e la micrea badea, cand a dat delete la tot blogul. :)))
    Anonim said...
    intradevar ralu.. are dreptate adi :P .. tie macar ti-o mai rams 10% din blog fata de cel a lui mircea badea :))).. dar si daca te ambitionezi sa il ajungi.. nu mai e cale lunga :)))
    Anonim said...
    frumos template-u asta .. bine ca l-ai gasit :d ..
    ps:in viitorul apropiat oare ce mai vrei sa schimbi/stergi ?:-?

Post a Comment



Postare mai nouă Postare mai veche Pagina de pornire